Les roses contra l'oblit arriben a Betània en la prèvia de Sant Jordi

La celebració de Sant Jordi ja ha començat a la Residència Betània. Un grup de voluntàries d'Amics de la Gent Gran ha visitat aquest dimecres les instal·lacions i ha lliurat una rosa a cadascuna de les persones que es troben allotjades en el complex.

Els residents han rebut les roses amb molta alegria i entusiasme, en un acte en el qual han cantat diferents cançons al costat del personal del centre, de gèneres tan diversos com  la bilbainada (‘Desde Santurce a Bilbao’), el vals (‘Clavelitos’) o l'havanera (‘El meu avi’).

Reconeixement del 100 aniversari

La resident Teresa Turallas ha rebut el reconeixement de la Residència Betània en motiu del seu centenari.

Teresa Turallas ha rebut les felicitacions de tots els residents, professionals i voluntaris de la Residència Betània aquest mes de març. S’ha celebrat amb una festa amb música, balls i amb un pastís per bufar les espelmes.

Celebració del Nadal

Les festes nadalenques són un dels esdeveniments anuals més importants. Des dels diversos àmbits, el d'infància, el de gent gran i el d'adults i famílies s'han organitzat berenars, concerts, nadales, dinars, exposició de postals. "Així ens hem sentit un més a prop dels altres, la fraternitat ens dóna força i energies per continuar el nostre camí", expliquen els assistents.

Coca, balls, petards, música, fogueres, fast food i gelats

La revetlla de Sant Joan és una festa que es celebra a Catalunya de maneres molt diverses. El motiu és el solstici d’estiu que coincideix amb el dia de sant Joan Baptista. Hi ha elements i costums simbòlics com les fogueres, les cançons, els balls. Algunes de les obres de l’acció social de les Filles de la Caritat expliquen com han passat el 23 de juny.