Idioma predeterminada
Fals

Ofrena de fruits a l'Obra Social San Vicente de Paúl

Els alumnes del col·legi San Vicente de Paúl de Saragossa van organitzar el passat 9 d'octubre la seva particular ofrena de fruits de les Festes del Pilar, aliments que es destinen al menjador social de l'Obra Social San Vicente de Paúl, que gestionen les Filles de la Caritat, també a la capital aragonesa. Es tracta d'un acte ja tradicional que el centre celebra cada any l'últim dia lectiu previ a les festes patronals de la ciutat.

Formació per a nous voluntaris

 

El passat dijous 21 de febrer es va fer la formació per a nous voluntaris de la Companyia de les Filles de la Caritat. Aquesta ha estat la primera sessió d'una formació continuada que es desenvoluparà amb l'objectiu que la persona pugui integrar les seves vivències com a voluntari en el seu propi creixement personal.

Espai de Vincles busca persones amb ganes de sortir de nit i fer amics. T'apuntes?

 

A Barcelona ha crescut alarmantment el nombre de persones que viuen al carrer, són persones que han perdut el vincle que els unia a la seva anterior vida, que fins i tot rebutgen l'ajuda que se'ls ofereix i que, precisament per això, la necessiten més que ningú. Busquem a persones que, quan arriba el moment més fosc del dia, vulguin ajudar-los a recuperar el vincle que els uneix a la vida. Comptem amb tu?

Exposició "Vida Salvatge"

 

L'exposició "vida salvatge" arriba al seu final. Des del 25 d'octubre fins al 16 de novembre, les pintures col·lectives fetes amb aquarel·la i fils, i realitzades al taller de pintura de l'Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, han estat exposades al Centre Cívic de la Barceloneta.

"El Refugi d'Obreres" visita l'hort de Llar de Pau

 

Llar de Pau, obre les portes del seu hort a les senyores que viuen a la residència El Refugi d'Obreres.

És una activitat que es fa des d’un temps i que es manté per la bona valoració i acollida.

L'activitat comença quan les dones de Llar de Pau van fins al Refugi a buscar a les senyores de la residència per acompanyar-les fins a l'hort.

Tothom pot portar el seu ritme. Sense presses, sense estrès. Les àvies, ben acompanyades per les dones de la Llar, van fins a l'hort fent un tranquil passeig.

Excusrsió a MontserratAlguns participants del programa d'Habitatges d'Inclusió Social de les Filles de la Caritat van apuntar-se a l'excursió programada per visitar Montserrat.

L'hora de la sortida era les 09:00 del matí. El lloc de trobada, la Plaça de Sants. L'objectiu: passar un bon dia tot fruint de l'entorn natural.
L'ambient, immillorable. Respecte, educació, companyonia eren alguns dels qualificatius que donaren la nota a la sortida.